Kylsvägen 11, 812 94 Åshammar

Dags för nya fönster?

Vi gör det enkelt för dig

Vi byter dina fönster snabbt och enkelt. Våra underhållsfria aluminiumfönster monteras i befintlig karm från insidan. Det ger många fördelar jämfört med ett traditionellt fönsterbyte:

Hör av dig till oss så går vi tillsammans igenom förutsättningarna för ett prisvärt och smidigt fönsterbyte på ditt hus.

Energibesparning

Med nya fönster från Maximal får du minskad värmeförlust och ökad komfort. Våra fönster har ett U-värde på 0,9-1,3 beroende på utförande.

Energibidrag

Från den 3 juli 2023 kan du som äger ett småhus som värms upp med el eller gas söka bidrag för energieffektivisering

ROT-avdrag

Vid fönsterbyte kan du ha rätt till ROT-avdrag för delar av arbetskostnaden. Bidraget dras av direkt på fakturan.

10 års garanti

Fönsterbyte är en av de största investeringar i en fastighet, och vi vill att ni ska vara helt trygga när ni väljer en Maximalprodukt och lämnar därför omfattande garantier

Underhållsfria fönster

Våra aluminiumfönster är underhållsfria genom sin konstruktion och ytbehandling. Du behöver aldrig måla om, varken på in- eller utsidan. Färgen håller fönstrets livslängd.

Fönsterbyte?

Vi hjälper dig gärna med alla dina frågor gällande ett fönsterbyte. För att vi på ett bättre sätt ska kunna förbereda oss inför vår kontakt så ber vi dig maila oss de uppgifter du har kring ert behov. Vi kommer därefter kontakta dig för en vidare diskussion och lösning.

Vill du hellre ringa oss direkt?

Kontaktformulär