Kylsvägen 11, 812 94 Åshammar
Telefon: 0290-504 92 | E-post: Se här | Återförsäljare: Se här

Garanti

10 säkra år

Ett tryggt fönsterbyte

Fönsterbyte är en av de största investeringar i en fastighet, och vi vill att ni ska vara helt trygga när ni väljer en Maximalprodukt och lämnar därför omfattande garantier.

10 års garanti

Vi ger 10 års funktions- och glasgaranti på alla våra fönster och fönsterdörrar. Det är marknadens bästa garantier. Som ni förstår behöver vi inte ge någon garanti mot rötskador på ett helaluminiumfönster.

Underhållsfritt

Våra aluminiumfönster är underhållsfria genom sin konstruktion och ytbehandling. Du behöver aldrig måla om ett Maximal Fönster, varken på in- eller utsidan och ska heller inte göra det. Färgen håller fönstrets livslängd.

Reklamation

Vi har ytterst få reklamationer på våra produkter, då vi hela tiden jobbar med att utbilda personalen på fabriken samtidigt som vi har kvalitetssäkrat produktionen. Men om produkten inte håller våra höga kvalitetskrav, och till exempel ett fönsterglas spricker, ja det kan alltid hända. Då lovar vi dig att vi tar hand om din reklamation snabbt och effektivt. Kundnöjdhet är högsta prioritet hos oss. Och vi tar alltid ansvar för vår produkt oavsett vilken av våra återförsäljare du haft kontakt med. Klicka på rubriken för att anmäla en reklamation.

Frågor eller funderingar?

Oavsett om du vill lägga en beställning eller bara har frågor om hur våra fönster fungerar, så är du varmt välkommen att kontakta oss. Om det först och främst är information som du är ute efter så rekommenderar vi att du tittar på våra produktblad.