Kylsvägen 11, 812 94 Åshammar

Världens smartaste fönster

Maximal

Världens smartaste fönster

Maximal
fönster

Hitta rätt fönster – testa ett provmontage

Ett fönsterbyte är en av de största – men också viktigaste – investeringarna du kan göra i din bostadsrättsförening. Nya, täta fönster ger inte bara ett jämnare inomhusklimat och lägre energikostnader, det höjer också värdet på fastigheten.

Men hur vet man vilka fönster som är bäst?

För att underlätta valet av fönster erbjuder Maximalfönster ett provmontage. Det innebär kort och gott att vi monterar ett av våra underhållsfria aluminiumfönster som ni i er BRF kan klämma och känna på för att sedan ta beslut om det passar er. Vi erbjuder ett snabbt och störningsfritt fönsterbyte, ni får tid att se hur fönstrets utseende stämmer överens med det ursprungliga och även möjlighet att specialanpassa delar av montaget för bästa möjliga slutresultat. Uppstår frågor kring fönsterbytet finns vi tillgängliga att svara på dem!

Vi erbjuder:

Fönsterbyte?

Hej!
Nils heter jag och är din kontakt här på Maximalfönster.
Jag hjälper dig gärna med alla dina frågor gällande ett fönsterbyte. För att jag på ett bättre sätt ska kunna förbereda mig inför vår kontakt så ber jag dig maila mig de uppgifter du har kring ert behov. Jag kommer därefter kontakta dig för en vidare diskussion och lösning.

Vill du hellre ringa mig direkt?

 

Nils Hesthagen

Vad säger våra kunder?

Maximalfönster har levererat underhållsfria och kostnadseffektiva fönster i över 20 år. Vi har många kunder, här är några av deras kommentarer. 

"Att förändra utseendet på fönstren är ett känsligt område för bygglov, så att bibehålla glasytan och det ursprungliga utseendet var viktigt för oss vid fönsterbyte. Vi är så nöjda med Maximalfönster som på ett skonsamt sätt gjorde bytet med minimala ändringar och utan påverkan på fasaden."

"Vi gillar Maximalfönsters snabba fönsterbyten och få besiktningsanmärkningar."

"Både jag och mina hyresgäster tycker om det snabba och effektiva fönsterbytet. Vi ser också en energibesparing för efter bytet har vi inte behövt dra igång pannan!"

"Maximalfönster var snabba och fönsterbytet var relativt störningsfritt för hyresgästerna. Jag uppskattar att utseendet på fastigheterna bibehölls."