Stolt och innovativt företag

Vi är stolta över att vi är ensam om att serietillverka helaluminiumfönster i hela Norden. Vårt företag omsätter dryga 100 miljoner kronor och det gör oss till en av de tio största fönstertillverkarna i landet. Våra kunder är både kommunala bostadsbolag, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare.

Uppstickaren på fönstermarknaden

Våra aluminiumfönster är resultatet av 20 års utvecklingsarbete. Maximalfönster bygger vidare på en lång industritradition i Gästrikland. Härifrån kommer många innovationer inom material, teknik och industriprodukter. Vi är en del av den utvecklingen genom våra smarta och underhållsfria aluminiumfönster.

Maximalfönster är en uppstickare i branschen. Vi är stolta över att vi är ensam om att serietillverka helaluminiumfönster i hela Norden. Vårt företag omsätter dryga 75 miljoner kronor vare år, och det gör oss till en av de tio största fönstertillverkarna i landet. Våra kunder är både kommunala bostadsbolag, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. 

Vi erbjuder svenska aluminiumfönster av högsta kvalitet- designade och tillverkade i Gästrikland. Våra aluminiumfönster ser ut som träfönster men har aluminiumets alla fördelar, de är underhållsfria, snygga och tidlösa. Ett fönster som håller i längden helt enkelt.